Колишня дружина Доманського Лідія Таран у День закоханих показала свого Валентина: “За ним, як за стіною!”

Впізнавана українська телеведуча і журналістка Лідія Таран у День закоханих показала фанатам свого Валентина. За ним вона почувається, як за стіною.

Особисте життя Лідії Таран після розставання з Андрієм Доманським – суцільна таємниця. Після роману, довжиною в 5 років, пара несподівано для публіки розійшлася, згодом після чого шоумен зустрів нове кохання, тоді як журналістка досі не була помічена в обіймах інших чоловіків. Та у День Святого Валентина телезірка зробила виняток.

Так, в Інстаграмі Лідії Таран з’явилося загадкове фото, на якому вона позує за чоловічім силуетом. Причому в прямому сенсі – когось конкретного в ньому впізнати неможливо, адже це картинка. Напис наголошує: “За ним, як за стіною!”.

Лідія Таран у День закоханих показала свого Валентина
Лідія Таран у День закоханих показала свого Валентина

Цією світлиною ведуча ТСН вирішила підняти дуже доречну для 14 лютого тему:

“У День святого Валентина дуже гостро стоїть питання стіни! Захотілось написати вам свої роздуми про стіну, ну ту саме, за якою. Чи почуваюсь я зараз в безпеці? Ні, як і всі ми… І навіть якби людина-стіна була поруч, я би виштовхала його на війноньку… Та він би і сам пішов… Якщо він захисник! Чи достатньо лише однієї стіни в житті? Ні, тому що навіть якщо уявити себе кімнатою, то в тебе має бути ще 3 стіни, а також підлога і стеля, і дах, і те, що наповнює цю кімнату сенсом. І це вже не про будівництво. Це про душу. Чи може я та стіна сама собі і є? Певне так… Але скоріше, я та сама несуча конструкція, яку неможливо зруйнувати, бо саме на ній все тримається”.

Хто винен у розлученні Лідії Таран та Андрія Доманського
Місце Андрія Доманського біля Лідії Таран зайняв Валентин

Наостанок Лідія привітала усіх підписників зі святом закоханих і побажала любові в такий нелегкий період:

“Непростий час саме зараз (щоправда, в нас ніколи іншого і не було), тому я всім бажаю зараз Валентина – захисника і собі, під яким би іменем він не з’явився. Ні, хай не буде стіною, за якою треба ховатися від світу! Хай буде частиною твого світу! Дуже красивого світу, який ви наповните любов’ю разом! Зі святом, самі-собі Валентинчики!”.

Схожі статті