Як виглядав батько Алли Пугачової: легендарний військовий-красень, якого Примадонна знайшла в Максимі Галкіні

Батьки Алли Пугачової не були пов'язані з творчими професіями, проте обоє пройшли фронт Другої світової війни. Алла пам'ятає їх строгими, проте справедливими. Щоб побачити рідкісні сімейні знімки Примадонни - читайте далі.

Алла Пугачова – одна із легенд естради, яка змогла не лише побудувати власну кар’єру, а й допомогла чималій кількості молодих артистів. Примадонна, саме так називають співачку завдяки її одноіменному хіту, на сьогодні вважається чи не найвпливовішою людиною в шоу-бізнесі, на творчістю та життям якої слідкують мільйони шанувальників по усьому світу.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Фанати Алли, які мало знайомі з її біографією, часто помилково вважають, що її талант перейшов у спадок, а її батьки також були визначними артистами. Однак це лиш домисли. Пугачова народилася в родині вчительки та війського. Під час Другої світової війни і мама, і тато Алли пішли на фронт, проте повернулися з нього живими з малочисленними травмами. Окрім доньки, подружжя виховувало сина Євгеній. Він пішов із життя у 2011 році.

Як виглядав рідний брат Алли Пугачової
Як виглядав рідний брат Алли Пугачової

Про батька Примадонна завжди згадувала з теплом. Чоловік загинув у 1982 році від інсульту. Проте знаменита донька назавжди запам’ятала яскраве почуття гумору батька, яке отримала у спадок від нього. Борис Михайлович обожнбвав жартувати та завжди був душею компанії, через що отримав прізвисько Василій Тьоркін.

Алла Пугачова з рідними. Позаду стоїть батько співачки
Алла Пугачова з рідними. Позаду стоїть батько співачки

Чоловік також завжди вчив доньку не піддаватися ніяким труднощам та не зважати на злих людей. Пугачов азізнавалася, що ці слова взяла собі за кредо по житті.

Відомо, що після війни тато Примадонни працював директором взуттєвої фабрики. У 1963 році його заарештували за щахрайство та приготовили до смертної страти, однак пізніше замінили покарання на три роки ув’язнення. Про цю сторінку в біографії сім’ї Алла не любить згадувати.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.