Вагітна MARUV у день свого 31-річчя вперше показала великий живіт в латексі: “Ми в очікуванні малюка”

Популярна українська співачка Анна Корсун, відома під псевдонімом MARUV, вагітна первістком. Про цю радісну новину вона повідомила у день свого 31-річчя.

15 лютого MARUV виповнюється 31 рік. З такої нагоди артистка виклала у соціальних мережах неочікувані фото у звичному для себе образі – глянцевому платті чорного кольору з латексу, яке доповнила високими чоботами і аксесуаром у вигляді нашийника, але при цьому неможливо не помітити округлий вагітний животик іменинниці. Схоже, Анні Корсун вдавалося щонайменше протягом кількох місяців приховувати своє цікаве положення:

“Та дам! У мене сьогодні днюха і я готова поділитися з вами неймовірною новиною! Ми з Олексадром в очікуванні малюка – вважаю це найдивовижнішим подарунком!”, – підписала кадр у себе в Інстаграмі MARUV.

Подробиць вагітності та стать майбутньої дитини співачка не розсекретила, хоча розмір живота вказує на те, що народжувати їй вже дуже скоро.

У коментарях фанати радіють за улюблену артистку і не перестають вітати:

  • “Латексна дитинка”;
  • “Серйозно? Вітаю від усього серця і душі”;
  • “Ось який новий проєкт! Справа серйозна, вітаю!”;
  • “Це найкраща новина, вітаю вас!”;
  • “Розкішно виглядаєте! Це занадто красиво!”.

Вагітна MARUV показала свого чоловіка

MARUV заміжня за своїм концертним директором Олександром Корсуном. Познайомилися вони ще до популярності, коли Ані було 19. 9 років тому закохані спонтанно одружилися, однак пишного весілля на влаштовували.

Вагітна MARUV показала свого чоловіка
Вагітна MARUV показала свого чоловіка

Нагадаємо, MARUV народилася в Павлограді Дніпропетровської області, вищу освіту отримала в Харкові і має два дипломи – вона спеціаліст в області інтелектуальної власності, а також радіофізик.

Схожі статті