Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан в обіймах Михайла Заливако прикрила живіт рукою: дітки будуть дуже гарні

Переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан на День всіх закоханих показала романтичне фото з Михайлом Заливако та інтригуюче прикрила живіт рукою.

Анна Богдан і Михайло Заливако зустрілися завдяки романтичному реаліті-шоу “Холостяк”, закохалися одне в одного і продовжили будувати стосунки після проєкту. Вже рік пара разом, у соціальних мережах вони регулярно викладають спільні фото і відео, а цього разу з нагоди Дня Святого Валентина дівчина поділилася новою романтичною світлиною з обранцем.

Анна позує в обіймах Михайла, у неї ошатна зачіска і яскравий макіяж. Закохані усміхнені і щасливі, а руки переможниця “Холостяка-11” склала так, наче намагається приховати живіт.

“Сьогодні був неймовірний день, а все почалося вчора… І почалося з запрошення на побачення. Це було великою несподіванкою, так як не було приводів для свята. Дякую тобі за такий романтичний і незабутній сюрприз. Все було продумано до дрібниць – місце, час, атмосфера, “розважальна програма”, яка ще продовжується і закінчиться сьогодні романтичною вечерею. Який чоловік біля тебе, ти розумієш за його вчинками, а не за словами. Хочу побажати усім кохання і побільше романтики, і щоб ваші другі половинки радували вас сюрпризами не тільки на День Святого Валентина. P.S. А ті, хто без пари, бажаю як можна скоріше зустріти свою людину”, – написала Богдан.

Зауважимо, що День закоханих вони з Михайлом провели у тому ж готелі, де познайомилися на першій вечірці “Холостяка”.

Коментатори у захваті від пари та бажають їм сімейного щастя:

  • “Такі гарні!”;
  • “Ну що, скоро весілля? Будьте щасливі і назавжди разом”;
  • “Все у ваших руках. Красиві і дуже схожі одне на одного… Давайте вже одружуйтесь і народжуйте діток скоріше, поки молоді. Вони будуть у вас дуже гарні”.
Анна Богдан в обіймах Михайла Заливако прикрила живіт рукою
Анна Богдан в обіймах Михайла Заливако прикрила живіт рукою

Схожі статті