Єгор Гордєєв проміняв Нелю Шовкопляс на чорноволосу красуню, яка старша за нього на 17 років: по стопах Галкіна?

Зірка "Сніданку з 1+1" та інфотеймент шоу "Твій вечір" Єгор Гордєєв сколихнув мережу спільними кадрами з відомою ведучою програми новин. Усі деталі в статті.

Популярна українська телеведуча Наталія Мосейчук — одна з найавторитетніших журналістів на вітчизняному телебаченні, яка зарекомендувала себе, як професійна та ерудована особистість. Навички зірки вражають, а висока кваліфікація не залишає сумнівів. Наталія дозволила собі зайві емоції в ефірі лише раз, коли мова йшла про трансплантацію серця героя сюжету новин.

Як виглядає другий чоловік Наталії Мосейчук та де дівся перший
Єгор Гордєєв проміняв Нелю Шовкопляс на чорноволосу красуню

Минулого року телеканал “1+1” поповнився ще одним авторитетним журналістом. Єгор водіїв, який давно працює з компанією, вийшов на абсолютно новий рівень та запустив дві програми, як продюсер. Обидва проєкти виявилися успішними.

Єгор Гордєєв проміняв Нелю Шовкопляс на чорноволосу красуню

Якщо раніше у Єгора партнерках були  Шовкопляс та Людмила Барбір, то тепер в нього з’явився шанс долучитися до більш серйозних обговорень. Минулого ранку знаменитість покинув Нелю, щоб ввечері влаштувати марафон. Так, нещодавно зірка повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про колаборацію з Наталією Мосейчук у шоу “Право на владу”.

Єгор Гордєєв проміняв Нелю Шовкопляс на чорноволосу красуню. Скріншот особистої сторінки зірки

На кадрах телеведуча як завжди постала у строгому костюмі, а Єгор дозволив собі більш м’які тона тканини. І тим не менш, а разом вони виглядають потужно та не менш солідно.

Тим паче, що у Єгора Гордєєва є великий досвід роботи у програмі новин, тоже він без проблем налаштувався на хвилю своєї колеги.

Залишається сподіватися, що через шалений успіх телеведучий не покине Нелю, адже глядачі дуже полюбили їхній тандем.

Схожі статті