Колишню Потапа вже нічого не тримає в Україні? Горова зізналась, чи буде покидати країну: “Важко зберігати спокій”

Колишня дружина українського продюсера Олексія Потапенко Ірина Горова на тлі загрози російської ескалації розповіла про плани на перетин кордонів.

10 років тому Потап та Настя Каменських мали можливість перебратися разом зі своїми сім’ями до Москви. Російська публіка дуже полюбила дует і постійно чекала на нього у своїх містах, розкуповуючи квитки наче гарячі пиріжки. Деякі вітчизняні артисти, як Ані Лорак та Світлана Лобода пішли на це, адже заробили б у Російській Федерації більше. Але лейбл проігнорував подібну можливість і залишився на батьківщині.

Потап показав свою маму і свекруху Насті Каменських
Ірина Горова зізналась, чи буде покидати країну

Зараз шоу-бізнес затягнула хмара хвилювань. Деякі зірки покинули Україну та відсиджуються на курортах, особливо така тенденція захопила блогерів.

Ірина Горова зізналась, чи буде покидати країну

На тлі паніки креативний директор музичного лейблу “Мозгі Інтертеймент” Ірина Горова дала офіційний коментар. Вона відповіла на цікавляче усіх запитання, чи збирається вона з сім’єю покидати країну. Все ж таки жінка виховує сина-підлітка Андрія, а також має дорослу доньку Наталію, яка проживає разом з нею.

Тим не менш, знаменитість дала зрозуміти: вона не піддається на провокації, не панікує і критично мислить. Свою рідну Україну вона покидати не збирається, хоча піклується і про свій бізнес, і про свою родину.

Ба більше, директор навіть не збирається зупиняти роботу компанії. Жінка поставилася з усією відповідальністю до інформації, яка надходить та її обов’язками перед своїми підлеглими. Так само, як і її колишній чоловік з його новою дружиною Настею Каменських Ірина Горова буде знаходитися в Україні, подаючи приклад гідної поведінки іншим.

Схожі статті