Учасник “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун пустився берега і осоромив колегу: “Він божевільний”

Учасник кулінарного проєкту Олександр Цвігун на камеру почав засипати колегу нецензурною лексикою. Що не сподобалося шеф-кухарю, який наважився на подібні вирази в ефірі?

З самого початку учасник кулінарного проєкту “МастерШеф” Олександр Цвігун зарекомендував себе, як скромна та інтелігентна людина, яка ніколи нікого не образить просто так.

Олександр Цвігун пустився берега і осоромив колегу

Глядач з ним познайомився набагато раніше, у попередніх сезонах, і зараз має змогу спостерігати за його розвитком у Битві сезонів. І хлопець почав розкриватися з інших сторін.

Олександр Цвігун пустився берега і осоромив колегу

Так, нещодавно стало відомо, що Сашко запалився під час зйомок. Про це повідомили на офіційній сторінці кулінарного шоу в соціальній мережі Instagram. В оприлюдненому відеоролику Сашку скаржиться на людину, яка придумала окрошку та фаршмак.

“Я ненавиджу окрошку. Вибачте, але така ***. Це грубо говорити стосовно продукту, вибачте мене будь ласка, але я вважаю, що той хто придумав оці дві страви, він божевільний просто максимально. Перше — це окрошка. У будь-якому вигляді. Рідина біла, добре, *** з нею. Але є ще квас. Ну квас він солодкий, і з цим салатом… Це жорстко. А друга страва — це форшмак, це також… Ти сіру якусь субстанцію наминаєш”, — емоційно виговорився учасник.

Варто відмітити, що Олександр насправді знайди в аудиторії великий відгук стосовно його не розуміння цих страв, адже окрошка та форшмак дійсно дуже специфічні і не до смаку багатьом гурманам. Але навряд можна звинуватити когось в ідеї створити саме ці стави, адже вони є традиційними, мають велику історію і трансформувалися не раз.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.