Що відомо про майбутнє весілля 53-річної Надії Матвєєвої: Павло Костіцин попросив руки та серця ведучої

Надія Матвєєва засвітила весільну сукню, але обручку так і не стала носити. Що сталося у житті ведучої і як врешті-решт склалися її стосунки з Павлом Костіциним?

Надія Матвєєва і Павло Костіцин – популярні знаменитості, яких прославив телеканал СТБ. Передачі “Все буде добре” і “Битва екстрасенсів” вже давно увійшли у скарбничку українців, як улюблені програми.

Самі ж ведучі ніколи не приховували свого ставлення один до одного. Завжди дружні, вони почали спершу ходити разом на світські заходи. Фанати запідозрили, що скоріше за все спільні раути – не просто знак взаємоповаги. Згодом під час зйомок програми “Все буде смачно” пролунала омріяна для кожної жінки пропозиція одружитися.

Що відомо про майбутнє весілля 53-річної Надії Матвєєвої

Сприйняла ж публіка все як жарт, але парочку Павла і Надії продовжували бачити разом.

Цікаво, що у знаменитостей є різниця у віці. При чому дуже нетипова. Старшою є Матвєєва. Вона 1968 року народження, а її потенційний обранець, Костіцин – 1975. Знайома ведуча і з мамою шоумена. Вона познайомилася з нею також на зйомках. Родичі феноменально схожі.

Що відомо про майбутнє весілля 53-річної Надії Матвєєвої

Та все одно великого весілля не сталося. Попри всі чутки та сподівання фанатів, свята – не буде.

Натомість ведучий “Битви екстрасенсів” розповів, що вже давно має даму серця. Не Матвєєву, звісно.

Що відомо про майбутнє весілля 53-річної Надії Матвєєвої

Нагадаємо, що зірка “Все буде добре” була двічі заміжньою. У першому шлюбі у неї з обранцем народився син Влад. Та стосунки з батьком дитини не задалися. Надія навіть не згадує його. З другим коханим все було інакше. Вона була щаслива з ним, натхненна на кар’єрні звершення, але робота вийшла на перше місце у знаменитості.

Схожі статті