Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт відреагував на новину про новий роман Мішиної: “Ні! Він тебе не гідний!”

Олександр Еллерт дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому поділився реакцією на новину попл те, що його колишня Ксенія Мішина закрутила роман з іншим.

Не так давно відомий український гуморист Олександр Еллерт дав ексклюзивне інтерв’ю у Люкс FM Славі Дьоміну, в якому поділився своїм баченням ситуації з Ксенією Мішиною, а також розповів про плани на примирення з зіркою.

Олександр Еллерт не розстався з Ксенією Мішиною
Олександр Еллерт відреагував на новину про новий роман Ксенії Мішиної

Варто відмітити, що чоловік прийняв той факт, що акторка його покинула, але не полишає надії, що все налагодиться. Знаменитість пообіцяв: зробить для цього усе необхідне. Зокрема, він вже засипав кохану квітами і навіть прилітав до неї на гелікоптері.

Олександр Еллерт відреагував на новину про новий роман Ксенії Мішиної

Слава позиції Олександра не розділяє, але з розумінням поставився до закоханості чоловіка. Мабуть тому він і запитав, як відреагує Еллерт на новину про те, що Ксенія Мішина будує стосунки з іншим чоловіком.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт відгуляли весілля
Олександр Еллерт відреагував на новину про новий роман Мішиної

Хоча гуморист дійсно планує примирення з екс-коханою, на новину про нові стосунки зірки він відреагує спокійно.

“Нормально відреагую, це її вибір. Як я можу відреагувати? Нерозумних вчинків я робити не буду. Якщо в неї з’являться нові стосунки, я побажаю їм щастя, кохання і щоб все у них було гаразд. Потривай, а що я можу зробити? Стояти біля під’їзду і кричати:” “Ні! Він тебе не гідний”?, — заявив зірка.

Слава Дьомін не одразу повірив коміку, адже Еллерт досить вперто стверджував, що в них все буде гаразд. Тоді Олександр пояснив, що у них все буде добре у будь-якому випадку, навіть якщо Мішина зустріне іншого. Мовляв, він же не стверджує, що вони обов’язково будуть разом.

Схожі статті