Дружина 19-річного Романа Сасанчина чесно відповіла, як почувається після збільшення губ: “Незручно розмовляти”

В житті переможця "Голосу країни-10" Романа Сасанчина великі зміни. Після народження донечки його дружина Іванна зайнялася перетворенням зовнішності.

У грудні 2019 року дружина Романа Сасанчина Іванна народила донечку Елізабет. Саме таке ім’я дитини записане у свідоцтві про народження, а батьки ласкаво називають її Елізою, Лізою. Вагітність протікала важко, оскільки у дівчини є проблеми з гормональним фоном. Пологи теж видалися нелегкими, та вже зараз після відновлення у молодої матусі нарешті знайшовся час на себе. Вона вирішила ретельно підійти до своєї зовнішності та заходилася змінами.

Спочатку Іванка наростила волосся, потім разом з Романом зробила тату, а згодом втілила одну з давніх мрій – збільшила губи. На цю косметологічну процедуру дружина Сасанчина наважилася через те, що її дратувала присутня у неї натуральна асиметрія. Трохи згодом вона ще зробила татуаж брів.

Роман Сасанчин в 19 років став батьком
Дружина Романа Сасанчина після пологів зайнялася своєю зовнішністю

В мережі бурхливо сприйняли новину про пластику Іванни, оскільки сталося це згодом після заяви переможця “Голосу” про продаж виграної в проєкті київської квартири. Мовляв, аби вистачало грошей на примхи дружини. Втім, дівчина це заперечила та пояснила, що сама також заробляє і сімейний бюджет на свої забаганки не витрачає, а якби й витрачала, це не має когось дивувати, адже вони – подружжя.

Крім того, Іванка чесно відповідає на питання фоловерів щодо відчуттів після збільшення губ. Днями її запитали:

“З губами трохи невдобно [незручно] розмовляти?”.

Дружина 19-річного Романа Сасанчина Іванна розповіла правду про збільшення губ
Дружина 19-річного Романа Сасанчина Іванна розповіла правду про збільшення губ

Ось що сказала дружина Сасанчина:

“Нормально з ними розмовляється, я навіть не відчуваю, що там щось змінилось. По відчуттям все те саме, просто трішки збільшився розмір і все”.

Схожі статті