В учасниці “Голосу країни-12” та доньки Костянтина Меладзе Лії виявили пухлину: “Батьки мені не сказали діагноз”

Дочка композитора і продюсера Костянтина Меладзе Лія, яка стала учасницею шоу "Голос країни-12", розповіла, чому батьки приховали від неї її діагноз.

Лія Меладзе – одна з найбільш обговорюваних учасників 12 сезону вокального талант-шоу “Голос країни”. 17-річна спадкоємиця Костянтина Меладзе підкорила усіх чотирьох тренерів та доєдналася до команди екс-солістки гурту “Время и Стекло” Наді Дорофєєвої.

В інтерв’ю для програми “Життя відомих людей” дівчина зізналася, що минулого літа перенесла операцію з видалення пухлини в стегні. Почалося все з того, що тато Лії помітив, як донька кульгає – її постійно хилило вліво.

Донька Костянтина Меладзе Лія розповіла про свій діагноз

Тоді Костянтин Шотаєвич відправив дитину на МРТ, результати якого він разом з екс-дружиною Яною Сумм вирішив приховати від спадкоємиці. Натомість батьки просто поставили Лію перед фактом – на неї чекає операція в Німеччині, потрібно вправити суглоб. Правду вона дізналася вже на милицях під час реабілітації – коли стало зрозуміло, що пухлина доброякісна:

“Так, я дізналася про це, коли вже все було добре. Але у мене не було страху перед раком. Все обійшлося, все прекрасно, і скоро я їду діставати шурупи з ноги”, – зізналася Лія.

Костянтин Меладзе приховав від доньки Лії її діагноз
Костянтин Меладзе приховав від доньки Лії її діагноз

Саме на реабілітації донька Костянтина Меладзе написала свою першу пісню, а згодом зрозуміла, що хоче випробувати себе на головній сцені країни – в шоу “Голос”. І їй це вдалося.

Зірковий батько дуже пишається Лією, однак не бере жодної участі в просуванні спадкоємиці на сцені. Як каже вона сама, тато ненавидить домовлятися, тому все, що відбувається в проєкті – по-чесному.

Схожі статті