Переможець “Фабрики зірок-3” Стас Шурінс зник зі сцени на піку популярності через дружину: залишився без копійки

Стас Шурінс став переможцем 3 сезону вокального реаліті-шоу "Фабрика зірок" на українському телебаченні. На подив фанатів, співак зник зі сцени на самому піку популярності.

Стас Шурінс проявляв талант до музики ще в ранньому дитинстві. Бачачи здібності сина, батьки віддали його в музичну школу, а у підлітковому віці він додатково вдосконалював свій хист з професійними музикантами.

Будучи студентом Стас вирішив спробувати себе в телепроєкті “Фабрика зірок”, і не дарма. Талановитий хлопець з легкістю пройшов усі кастинги та зрештою здобув горде звання переможця. Особливо ним захопився Костянтин Меладзе, який неодноразово відмічав композиторські та вокальні здатності Шурінса.

На початку 2010 року після завершення 3 сезону “Фабрики” стас разом з іншими фабрикантами вирушив на гастролі. Пізніше молодий артист підкорив паркет “Танців з зірками”, де теж став переможцем. Паралельно Шурінс випустив два музичних альбоми, а потім неочікувано зник зі сцени, спантеличивши шанувальників.

Після Фабрики зірок Стас Шурінс зник зі сцени

Як виявилося, причина була серйзона – дружині Стаса Віолетті діагностували онкологічне захворювання мозку. Пара були вимушена перебратися до Німеччини на лікування, яке значно відбилося фінансовому становищі Шурінса, адже йому довелося відмінити запланований раніше тур, в котрий було вкладено багато коштів.

На щастя, успішно проведена операція та реабілітація поставили кохану співака на ноги, а він після вимушеної творчої паузи пішов на німецький “Голос” і дійшов до фіналу.

Куди зник зі сцени переможець Фабрики зірок-3 Стас Шурінс та як він зараз виглядає
Куди зник зі сцени переможець Фабрики зірок-3 Стас Шурінс

Все пережите змусило Стаса задуматися, що дійсно важливе, тож він прийняв рішення більше не грати за правилами шоу-бізнесу і комерції, а робити лише те, що йому щиро приносить задоволення. Так, Шурінс відтепер пише виключно душевні пісні та займається благодійністю.

Схожі статті