Шанс втрачений, як у Фріске: стало відомо, чи є в онкохворої Анастасії Заворотнюк реальна можливість видужати

Стало відомо, що думають лікарі про стан Анастасії Заворотнюк. Подейкують, що акторка повністю повторює долю Жанни Фріске. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Після того, як Анастасія Заворотнюк дізналася про свій діагноз, вона сховалася від преси, шанувальників і навіть найближчих друзів. Ніхто не знає, як зараз виглядає зірка та чи є в неї шанс на одуження. Тим не менш, у мережі постійно з’являється інформація стосовно акторки. Але наскільки вона достовірна, також сказати не можна.

Стало відомо, чи є в онкохворої Анастасії Заворотнюк реальна можливість видужати

Російський онколог Володимир Філімонов відреагував на інформацію про те, що Анастасія Заворотнюк втрачала свідомість на зйомках та мала дивний вигляд у зоні шиї. Спеціаліст впевнений, якби зірка звернулася до лікарів на цьому етапі, імовірність її одуження сягала по 95 %.

В мережі з'явилося фото тяжкохворої Анастасії Заворотнюк
Стало відомо, чи є в онкохворої Анастасії Заворотнюк реальна можливість видужати

Але зараз її шанси мізерні. Анастасія знаходиться у Росії, а не за кордоном у найкращих лікарів через те, що вони просто не беруться за лікування. Тим часом російський медики все ж таки можуть щось запропонувати зірці.

Варто відмітити, що уся ця історія доволі схожа на сценарій розвитку хвороби Жанни Фріске. Вона мала ті ж самі симптоми, але не звернулася вчасно. У Росії Жанна також лікувалася через відмову від неї іноземних лікарів. Через гормональні препарати обидві зірки сильно набрали вагу і обидві дуже засмучувалися через це. Донька акторки Анна відмовляються коментувати стан матері, але не заперечувала, що останні фото з Анастасією, яке було зроблено дорожньою камерою справжні. У кадрі акторка була сповніла та з короткою зачіскою.

Схожі статті