“Ти обдурив, зрадив, обікрав”: колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з ганьбою женуть з України

Після розлучення чоловік відомої російської співачки Ані Лорак усі в Україні, до руками розвивав власний бізнес. Але у зв'язку з останніми подіями йому тут не раді.

Фанати Ані Лорак ніяк не можуть забути Мурату те, як він вчинив з коханою дружиною колись. Його зради досі залишаються темою “номер один”, коли справа стосується співачки. І хоча безліч користувачів мережі не можуть забути про стосунки між турецьким красенем та знаменитою українкою, він вже давно розпочав нове життя.

Колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з ганьбою женуть з України. Бізнесмен зі своєю нареченою Лілією

Так, Мурат роками розвивав бізнес в Києві, готувався до весілля зі своєю дівчиною Лілією та налагодив стосунки з колишньою дружиною. Втім, війна вносить свої корективи.

Колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з ганьбою женуть з України

Нещодавно стало відомо, що Налчаджиоглу не зміг стояти осторонь і допомагає біженцям перетнути кордон України з Румунією. Саме там він переправляє сім’ї, які шукають притулку та мирного неба над головою.

Колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з ганьбою женуть з України. Скріншоти особистої сторінки бізнесмена

Тим не менш, не всі українці оцінили його вчинок. Зокрема Мурат опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скрін листування з жінкою, яка з ганьбою намагалася вигнати його з України.

На її закид про те, що тепер він банкрут, чоловік відповів лаконічно: гроші — просто папір, а людські життя безцінні.

Тим не менш, у коментарях також продовжується цькування Мурата, який не втрачає віру у краще і допомагає людям у складні часи. Тільки разом ми можемо вистояти та перемогти!

Схожі статті