Дружина Романа Сасанчина з двомісячною Елізабет на руках заявила, що їх не потрібно рятувати: “Плакати хочеться”

"Наш президент з нами, а ваш ховається в бункерах… Він рятує нас? Нас непотрібно рятувати, у нас все чудово було без вашого рятувальника хр*нового!"

Дружина переможця вокального талант-шоу “Голос країни” Романа Сасанчина Іванна, яка у грудні 2021-го вперше стала мамою, у розпал воєнних дій заявила, що їх не потрібно рятувати.

Ніколи Україна не буде такою, якою була до 24 лютого 2022 року. Саме в цей день рано вранці Росія вчинила повномасштабний наступ, який є нічим іншим, як справжня війна проти українського народу, вільного і незалежного. Жінки народжують нові життя в бомбосховищах та підвалах, на передовій разом з хлопцями української армії б’ються також дівчата, а наш президент Володимир Зеленський тримається в самому серці країни, не тікаючи, а роблячи від себе все можливе для припинення вогню.

Дружина Романа Сасанчина зробила нові брови після збільшення губ
Іванна Сасанчина з маленькою Елізабет на руках заявила: “Плакати хочеться”

Цей лютий торкнувся абсолютно кожного українця, не стали винятком і представники шоубізнесу. Цього разу своїми нестримними емоціями в соціальній мережі Інстаграм поділилася дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна.
Як блогерка, вона намагається донести до усіх користувачів соцмереж правду – Росія українців не рятує, Росія українців винищує, навіть мирних людей – попри усі моральні принципи та закони воєнних часів. Іванна вирішила відповісти на безглузді спроби затьмарити розум росіян, чия пропаганда каже, що Володимир Зеленський покинув Київ та залишив земляків наодинці з озброєними бандитами.

Іванна Сасанчина вирішила відповісти: “Наш президент с нами!”

 

 

“Наш президент з нами, а ваш ховається в бункерах… Він рятує нас? Нас непотрібно рятувати, у нас все чудово було без вашого рятувальника хр*нового! А тепер хаос, люди помирають, діти помирають, малесенькі дітки народжуються у підвалах і бомбосховищах, від цього плакати хочеться. Зараз би вас сюди, ви всцялися б від страху… А наші українці на ваші танки з голими руками ідуть”, – висловилася дружина Сасанчина.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.