Пугачова і Галкін разом з Лізою та Гаррі покинули Росію на літаку: навіть замок не спинив зіркову родину

Не можна не зауважити, що вже на старості років Примадонна взагалі не користується авіатранспортом - через страх польотів, тож рішення артистки відлетіти разом з родиною можна вважати доволі відчайдушним.

Не лише життя українців змінилося після нападу Росії на Україну. ЗМІ пишуть, що з країна-загарбника вже тікають представники шоу-бізнесу. В тому числі й Алла Пугачова з Максимом Галкіним.

24 лютого 2022 року Росія вторглася на територію України з метою скидання діючої влади та нібито порятунку російськомовного населення від вигаданих неонацистів. Кожен українець знає, що це маячня, однак росіяни продовжують вірити Путіну та підтримувати його загарбницькі настрої, а ті, хто висловився проти війни – віднині персони нон-ґрата в РФ. Зокрема, Максим Галкін одним з перших публічних росіян висловився на підтримку України, після чого рекламу з ним зняли з ефіру, а концерти почали відмінятися.

Тепер в багатьох Телеграм-каналах та Інтернет-ЗМІ подейкують, що Алла Борисівна у супруводі Галкіна і двійнят Лізи та Гаррі були помічені в аеропорту – сімейство тікає подалі від Москви, незважаючи на те, що вони живуть у п’ятиповерховому замку в Підмосков’ї.

Максим Галкін одним з перших публічних росіян висловився на підтримку України, після чого рекламу з ним зняли з ефіру, а концерти почали відмінятися

Не можна не зауважити, що вже на старості років Примадонна взагалі не користується авіатранспортом – через страх польотів, тож рішення артистки відлетіти разом з родиною можна вважати доволі відчайдушним.

Крім Пугачової та Галкіна, з Росії вже поїхали Земфіра і Рената Літвінова, Ксенія Собчак, хоча й, за їхніми словами, не з політичних причин. Тим не менш, така реакція російської еліти на загарбницькі дії Путіна говорить про те, що з впровадженням санкцій справи в РФ погіршуються з кожним днем.

Схожі статті