Алла Мазур не з’явилася в ефірі телемарафону, тому що виіхала з Києва, як і Лідія Таран: “Серце рветься на шматки”

Відома українська журналістка і телеведуча Алла Мазур не виходить в ефір телемарафону з початку війни. Нарешті стало відомо, чому і де зірка "плюсів" перебуває зараз.

24 лютого Росія підло розпочала війну проти України і досі не визнала, що це ніяка не спеціальна воєнна операція. Аби українці з різних куточків країни були в курсі головних новин з фронту, головні національні телеканали об’єдналися і запустили цілодобовий телемарафон.

Глядачі вже могли побачити на екранах таких ведучих з 1+1 – Руслан Сенічкін, Наталія Островська, Соломія Вітвіцька, Єгор Гордєєв, Костянтин Грубич, Марічка Падалко та інших, але Алла Мазур в ефір не виходила. Нарешті у себе в Інстаграмі журналістка пояснила чому:

“Друзі, я Алла Мазур, і я в Україні. Я відвезла сина в село до подруги, і вже 12-й день серце моє рветься на шматки, так само як у всіх нас. Від гніву і люті насамперед, бо путінські нелюди на очах у всього світу свідомо нищать наші мирні будинки, дитячі садочки, лікарні, вбивають наших дітей, загрожують ядерною катастрофою всій планеті. І західний світ готовий приймати наших біженців, але не готовий закрити небо над Україною, щоб захистити нас від бомб і ракет. Я планувала якомога швидше повернутися на роботу в ефір, але вибратися звідси поки не вдається”, – каже Алла.

При цьому вона не сидить, склавши руки:

“Я не втрачаю надії, пам’ятаю, що головна моя відповідальність зараз – це безпека сина. І переконалася, що і в цих умовах, в яких опинилося чимало моїх знайомих, ми можемо допомогти обороні. Інформаційній принаймні. Можемо стати самі інформ каналом в поширювати правдиві новини в соцмережах. Якщо є прямий телефонний зв’язок з росіянами, можемо слати туди правду про війну в Україні, бо там уже позакривали рота майже усім, хто намагався розказати, що відбувається насправді. Я зараз на зв’язку з редакцією, і оцим всім зараз займаюся на відстані, і прошу всіх моїх знайомих українців, хто опинився за кордоном і запитує, чим можна допомогти. Виходьте з вашими друзями на вулиці, тисніть на уряди ваших країн, нехай вони знайдуть у собі сміливість закрити небо над Україною. Допоможіть зупинити війну”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.