Валерій Леонтьєв екстрено виїхав із Росії: фанати не знають де він

Чому він поїхав так терміново Валерій Леонтьєв не коментує, також не озвучив свою позицію про війну Росії проти України.

Під час війни, яку розв’язала Росія проти України, фанати Валерія Леонтьєва раптом виявили, що співак тривалий час не з’являється на екранах та соціальних мережах. Це їх схвилювало і вони зробили припущення, що Валерій Леонтьєв терміново виїхав із Російської Федерації. Напевно співак вирішив наслідувати приклади Алли Пугачової та Максима Галкіна, які нещодавно виїхали з Росії.

Хоча друг Валерія Леонтьєва всіх у соцмережах запевнив, що зі співаком усе гаразд. Однак де він не сказав і це не відомо. Є припущення, що Валерій Леонтьєв може перебувати в США, де має віллу у два поверхи за 3 000 000 доларів.
Чому він поїхав так терміново Валерій Леонтьєв не коментує, також не озвучив свою позицію про війну Росії проти України.

Валерій Леонтьєв
Валерій Леонтьєв втік з Росії

А війна триває і тому, напевно, російські зірки шоубізнесу бояться і тікають із Росії.
Особливо, коли вони бачать в інтернеті відео про війну, і як наші воїни громлять російських окупантів. А вони їх нищать!

Так нещодавно українські військові опублікували кілька відеороликів, на яких видно, як російські гелікоптери збивають ракетами класу «земля-повітря».
На одному, знятому минулого тижня, зображено російського гелікоптера, що летить низько над лінією дерев — сподіваючись уникнути того, що має статися далі. Відстеження його шляху – це слід зенітної ракети, що димить. За лічені секунди ракета знайшла мету. При ударі російський вертоліт падає на землю, після чого перетворюється на вогненну кулю.

Російські літаки збивають українські сили ППО, та військові аналітики вважають, що є докази того, що зброя, нещодавно поставлена Заходом, уже використовується.
Здатність України зберегти частину своєї системи протиповітряної оборони вже змушує російські літаки літати вночі, щоб уникнути виявлення.
Але це їм не зарадить. Наші воїни й надалі збиватимуть усі ворожі літаки.
Перемога буде за нами!

Бережіть себе та своїх близьких і не вірте російській пропаганді.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.