Правда про об’явленого в міжнародний розшук Миколу Баскову вийшла назовні: “Зрадив та угробив”

Відомий російський продюсер вразив правдою про Миколу Баскова, який був об'явлений у міжнародний розшук через свої в обміні висказування про війну в Україні.

Відомий російський співак Микола Басков шокував своїх українських фанатів 24 лютого, коли висказався у підтримку війни в Україні та розбив серця тисяч шанувальників. Артист активно підтримує Володимира Путіна, а ненависть, яка почала з’являтися у відповідь на подібні висловлювання, називає русофобією. Як виявилося, Микола страшенно боїться нео-нацистів, як і голова його держави.

Правда про об’явленого в міжнародний розшук Миколу Баскову вийшла назовні

Скандальна публікація Баскова про Україну знищена, як і його репутація
Правда про об’явленого в міжнародний розшук Миколу Баскову вийшла назовні

Тим не менш, Баскову вдалося зганьбитися не тільки завдяки відсутності критичного аналізу. Українська генпрокуратура не так давно об’явила його у міжнародний розшук за посягнення на територіальну цілісність України. До нього приєдналися Олег Газманов, Микита Міхалков, Тіна Канделакі, Родіон Газманов та інші любителі російської влади.

Окрім того про Миколу почали погано висловлюватися і його співвітчизники. Творець “Ласкового мая” згадав про вчинок співака, який найточніше характеризує його як особистість.

“Негідник! Згадай, як ти з’явився у Москві. Якби не мій директор Рашид Дайрабаєв, так і сидів би біля Великого театру. А ти його потім зрадив і угробив. І ще сидиш і зловтішаєшся, повія”, — цитує слова Разіна портал 7Днів.

Але здається самого Миколу ці слова ніяк не вразили, адже він вирішив їх повністю проігнорувати. Власне, як і голос усього українського народу, який він не зміг придушити ні видаленням коментарів, ні блокуванням своєї сторінки в Україні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.