Як змінилася зірка ТСН Алла Мазур 14 днів війни в Україні: зблідла, схудла та сховала волосся за теплою хусткою

Українська відома телеведуча Алла Мазур, яку ми звикли бачити щодня у програмі новин, раптово зникла. Коли вона знову вийшла на зв'язок, стало зрозуміло, що журналістка дуже змінилася.

У період війни багато українських жінок вирішило покинути кордони Батьківщини заради того, щоб врятувати своїм дітям життя. Хтось обмежився переїздом у село, де, звісно, буде набагато безпечніше. Якщо, звісно, поряд немає воєнної інфраструктури. Але це не дає ніяких гарантій, якщо опиратися на сумний досвід воєнних дій з окупантами.

Алла Мазур належить до другої категорії. Раптово телеведучого зникла з ефірів, а вийшла на зв’язок вже в соціальній мережі Instagram, де на особистій сторінці повідомила про те, що зараз знаходиться сином в селі.

Алла Мазур переїхала до села та змінилася до невпізнаваності

Варто відмітити, що знаменитість не змогла сховати тих хвилювань та стресу, які довелося прожити за ці два тижні. Хоча Мазур підготувалася до того, щоб зняти відео, помітно, що усі події в Україні викарбувалися на її обличчі. Вона трохи схудла, дуже втомлена і бліда. Свою зачіску знамениті сховала за товстим шарфом.

На щастя, за відсутності Алли на телеканалі все ж таки знайшлися люди, які виконують обов’язки не гірше за неї. Судячи з усього, керівництво з повагою поставилося до бажання деяких співробітників покинути територію Києва задля безпеки їхніх сімей.

Але не всім пощастило евакуювати своїх дітей. Наприклад, відомий тревел-блогер та телеведучий Женя Синельников залишився сім’єю у підвалі і декілька днів не виходив на зв’язок. Лише нещодавно з’явилась інформація про те, що він живий.

Схожі статті