Хто з українських зірок вирішив відсидітися в тилу, поки інші захищають Україну: Яма, Пономарьов та інші

Поки деякі українські музиканти долучаються до рядів територіальної оборони, інші не покидають своїх маєтків. Давайте познайомимося з ними ближче.

Українцям є ким пишатися, адже велика кількість митців, представників українського шоу-бізнесу та діячів долучилися до оборони своєї батьківщини. Однак, на такий героїзм здатні не всі і це абсолютно нормально. Давайте переглянемо, які зірки вирішили все ж таки сховатися в тилу.

Влад Яма

Влад Яма звільнився та покидає Україну заради закордону
Хто з українських зіркових чоловіків вирішив відсидітися в тилу, поки інші захищають Україну

Влад Яма завжди справляв вельми неоднозначне враження. Суворий і в той самий час дуже інтелігентний танцюрист став мрією для багатьох жінок. Як з’ясувалося, у перші дні війни, він оцінив всі ризики і вирішив сховатися у своєму будинку під Києвом. Поки його колеги воюють, він насолоджується компанією дружини та сина.

Олег Скрипка

Як виглядає дружина Олега Скрипки
Хто з українських зіркових чоловіків вирішив відсидітися в тилу, поки інші захищають Україну

Олег Скрипка також не виявився воїном. Чоловік знаходиться далеко від бойових дій, займається музикою та весело проводить час у компанії дітей.

Олександр Пономарьов

У мережі спливли фото всіх дітей 48-річного Олександра Пономарьова
Хто з українських зіркових чоловіків вирішив відсидітися в тилу, поки інші захищають Україну

Олександр Пономарьов послідував прикладу вищевказаних артистів. Знаменитість також знаходиться у своєму заміському маєтку, звідки інколи публікує фотографії, з яких стає ясно, що він живий та здоровий, і знаходиться в безпеці.

Також варто відмітити, що на період воєнних дій країну покинув Потап та Ектор Хіменес-Браво. А от Віктор Павлік, Олександр Усик, Святослав Вакарчук та інші активно боронять свою батьківщину від загарбників.

Схожі статті