26-річна Аліна Гросу пішла ліпити вареники для біженців: полишила Полянського заради благородної справи

Тендітна співачка Аліна Гросу вражає стійкістю духу та характером. Вона відчайдушно відправилася допомагати біженцям, які втратити все, що мали.

Життя Аліни Гросу, як і сотень інших українців кардинально змінилося після 24 лютого. Втім, опускати руки дівчина не стала і вирішила спробувати свої сили у волонтерській діяльності. Так, як зараз концертами навряд чи можна розрадити народ, Аліна пішла готувати вареники для вимушено евакуйованих осіб. Новиною поділилася спершу сама артистка у сторіз, а згодом її підхопили сторінки медійних ресурсів.

У простому фартушку, по лікоть у борошні, Гросу ліпить майбутній обід для тих, кому сьогодні не судилося ще поїсти гарячого. Втім, у мережі користувачі обурилися, адже вважають, що це може бути частиною піару співачки. Фанати ж навпаки підтримали зірку та побажали міцного здоров’я.

Відомо, що зірка не збиралася покидати Батьківщину та публічно повідомила про наміг допомагати:

“Дорога моя країно! Ми цілою сім’єю зараз знаходимось в Україні! Ми нікуди не виїзжали, бо ми потрібні зараз саме тут!!! в нас є серце і є нескінченне бажання зробити все можливе, щоб всі ми мали мирне небо над головою, були живі та й в безпеці!!! В нас є можливість допомогти всім, хто потребує нашої допомоги”

Цікаво, що багато наших селебрітіз пішло не лише волонтерити, а й зі зброєю у руках захищати нашу землю. У лавах захисників помітили Тараса Тополю, Дмитра Дікусара, Олександра Положинського.

Цікаво, що обранець Аліни, Роман Полянський, перестав публікувати дописи на своїй сторінці в Інстаграмі ще на початку лютого.

 

Схожі статті