Оля Полякова та Катя Осадча морально підтримали дівчину з Маріуполя, яку у соцмережах цькують росіяни

Оля Полякова написала: "По собі людей не судять, гнили ви орки. Підтримаймо дівчину!" Катя Осадча підтримала Маріанну: "Орки горітимуть у пеклі. Не зважайте на цих жебраків. Вони тільки можуть залишати коментарі. Адже решта лежать в українській землі."

В Україні триває війна. Російська армія бомбить ні в чому не винних людей, жінок, дітей та людей похилого віку. Росія не гребує скидати бомби навіть на пологові будинки.

Як нещодавно повідомляли ЗМІ російський агресор розбомбив у Маріуполі пологовий будинок. Водночас одна з породіль – Маріанна 10 березня стала мамою. На своїй сторінці та інстаграм Катя Осадча привітала її з народженням доньки.
Фото, де Маріанна після російської бомбардування, потрапило до соціальних мереж. Росіяни в інстаграм звинуватили Маріанну, що вона спеціально позувала і сама прийшла до пологового будинку для картинки.

На що Оля Полякова написала: “По собі людей не судять, гнили ви орки. Підтримаймо дівчину!”

Оля Полякова: "Як це можна зрозуміти та тим більше пробачити?"
Оля Полякова: “Підтримаймо дівчину!”

Тут же багато користувачів соцмереж, у тому числі й Катя Осадча підтримали Маріанну: “Орки горітимуть у пеклі. Не зважайте на цих жебраків. Вони тільки можуть залишати коментарі. Адже решта лежать в українській землі.”

Маріуполь був оточений російськими військами протягом кількох днів, і неодноразові спроби домогтися припинення вогню, щоб дозволити громадянському населенню піти, не мали успіху.
«Все місто залишається без електрики, води, їжі, будь-чого, і люди помирають від зневоднення», — сказала Олена Стокоз із Червоного Хреста України, додавши, що її організація продовжить спроби організувати евакуаційний коридор.

Будьте пильні та не піддавайтеся на російську пропаганду. Вірте лише офіційним українським ЗМІ. Перемога буде за нами!

Схожі статті