Спростування: Михайло Поплавський не виганяв студентів з бомбосховища КНУКіМ і запевняє, що працює над їхньою безпекою

Днями студенти КНУКіМ звернулися до громадськості з заявою про те, що Михайло Поплавський виганяє їх зі сховища в гуртожитку, однак прес-служба університету це спростувала і усіх заспокоїла.

Михайло Поплавський – ректор університету культури і мистецтв у Києві, відомого на всю Україну. Крім того, він має звання народного артиста і у своєму немолодому віці тримається в тренді сучасних новинок діджитал-простору.

Знаменитість завжди був уважним до студентів, тож повідомлення, яке вони днями виклали в мережу, сколихнуло всю громадськість, оскільки в ньому йшлося про те, що Михайло Михайлович не дає учням можливості залишитися в бомбосховищі студентського гуртожитку. Увагу до цього також привернула Злата Огнєвіч.

Михайло Поплавський під час війни виганяє своїх студентів з бомбосховища в гуртожитку КНУКіМ
Спростування: Михайло Поплавський не виганяв студентів з бомбосховища КНУКіМ

Втім, до Сенсацій звернулася прес-служба КНУКіМ, яка спростувала дану інформацію. У заяві йдеться про те, що вона недостовірна – студентів з гуртожитку не виселяють. Керівництво навчального закладу запропонувало їм варіант евакуації до гуртожитку Львівського відділення університету культури, де ситуація наразі значно спокійніша і безпечніша, адже в Києві особливо велика загроза здоров’ю і життю учнів. Крім того, кожному студенту надається матеріальна допомога, харчування і все необхідне.

Ось що зазначив особисто Михайло Поплавський:

“Безпека студентів, збереження життя кожної дитини для Університету культури – першочергове завдання! Ми евакуюємо студентів до Львівської філії університету культури. Зберігаймо спокій і приймаймо зважені рішення!”.

Вочевидь, у цей непростий час легко зробити завчасні висновки, однак Михайло Михайлович має рацію – варто зберігати спокій.

Схожі статті