Найбагатша співачка України Камалія втратила своїх коней: зірка намагалася їх врятувати впродовж всієї війни

Відома українська співачка Камалія зізналася, що втратила своїх коней і намагається їх розшукати серед воєнних дій, які розгорнулися під Києвом.

Майже з самого початку вторгнення російських військ в Україну містечко Буча стало пеклом для всіх його жителів. Заблоковані та оточені люди зі своїми тваринами пережили гуманітарну катастрофу. Це місце контролювалося загоном Кадирова і хоча багатьом вдалося таки евакуюватися, сім’ї понесли важкі втрати.

Найбагатша співачка України Камалія втратила своїх коней

Саме там знаходився іподром, де жили коні найбагатшої співачки України Камалії. Як відомо, артистка дуже любить цих тварин, займається конним спортом і з важким серцем покидала свою батьківщину, знаючи про улюбленців, які залишилися в оточенні.

Біда не приходить одна. Спочатку для тваринок не знайшлося їжі. Вони тривалий час були голодними, до іподрому не допускали нікого. Судячи з усього, артистка неодноразово надсилала туди людей з усім необхідним, аби прогодувати чотириногих друзів. Потім до тваринок таки пробилися та нагодували, але вранці стало відомо, що коні розбіглися.

Найбагатша співачка України Камалія втратила своїх коней. Скріншот особистої сторінки співачки

Співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram їхні фотографії, щоб люди змогли їх опізнати, нагодувати, напоїти та повернути потім додому. Важко навіть уявити, які емоції переживає знаменитість, адже коні були її пристрастю. Сподіватимемося, що добрі люди знайдуть підхід до тварин та нададуть їм тимчасовий притулок.

На даний момент родина співачки знаходиться за кордоном. Вона до останнього не хотіла евакуюватися, але своїх дітей відправила з України негайно. Коли війська почали підходити до Києва, Камалія також покинула цю територію.

Схожі статті