Володимир Дантес зі сльозами на очах зробив прогноз: “Війська Росії будуть знищені! Дуже заряджені наші бійці”

У Росії відключили соціальні мережі, щоб росіяни не дізналися правди, яку їхня влада приховує про війну Росії в Україні. Все одно люди на планеті знають, що творять окупанти в нашій багатостраждальній країні.

Після віроломного нападу Росії на Україну, після того, як увесь світ побачив звірства, які творить агресор на нашій Батьківщині, немає прощення.

Нещодавно Володимир Дантес, який є українським співаком, зі сльозами на очах побажав смерті Путіну та всім окупантам.
Харків, який планомірно руйнують російські військові, його рідне місто. Володимир Дантес у ньому виріс, навчався і не може без сліз дивитись на те, що роблять окупанти у його місті.
На своїй сторінці в інстаграмі співак зазначає, що наша армія і весь народ дуже мотивований і знищить загарбників.

Володимир написав, щоб загарбники припинили бомбардувати Україну. У Росії відключили соціальні мережі, щоб росіяни не дізналися правди, яку їхня влада приховує про війну Росії в Україні. Все одно люди на планеті знають, що творять окупанти в нашій багатостраждальній країні.

Володимир Дантес написав: “Досить всю нашу країну бомбити, досить просто вбивати людей, Інстаграм ти відключив, щоб твоє населення не чуло, як руйнується все. Припини та здохни. Війська Росії будуть знищені. Дуже заряджені наші бійці! Переб’ють усіх тварей.Україно!Я дуже люблю тебе!Він і всі будуть відповідати за все!”

Російська пропаганда, навіть у соціальних мережах розміщує фейки про цю війну. Не вірте їм. Слухайте і дивіться лише офіційні ЗМІ з України.
Також бережіть себе та своїх близьких. Україна переможе! І це буде не за горами.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.