56-річний Валерій Меладзе залишився без роботи в росії через підтримку України: “Отримає невеликі гроші і все”

Один із російських продюсерів зробив прогноз щодо майбутньої діяльності співака Валерія Меладзе, який підтримав Україну після нападу росії на неї.

Від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України знаменитості по усьому світу висловлюють свої громадянські позиції та всіляко підтримують нашу країну в боротьбі проти агресора. Хтось просто робить гучні заяви на публіку, хтось допомагає інформаційно або фінансово, хтось волонтерить, а деякі українські артисти та шоумени поповнили ряди тероборони та боронять незалежність Батьківщини зі зброєю в руках.

Цікава позиція деяких російських зірок. Тут всі розділилися на три табори: хтось підтримує дії путіна (серед них ведуча Тіна Канделакі, співак Микола Басков, актор Марат Башаров та інші), хтось просто відмовчується та ігнорує факт війни, а деякі висловили слова підтримки українському народу або виступили проти війни. Серед таких і співак Валерій Меладзе. Артист, який навчався у Миколаєві, а також довгий час жив в Україні, закликав припинити бойові дії та сісти за стіл переговорів.

“Сьогодні сталося те, що не могло і не мало відбуватися ніколи. Історія коли-небудь розсудить і розставить все на свої місця. Ну а сьогодні я хочу попросити вас, я благаю припинити військові дії і сісти за стіл переговорів. Люди повинні вміти домовлятися. Для цього нам дано мову, для цього нам дано всі здібності. Люди не повинні гинути. Це потрібно припинити”, – заявив Меладзе.

За словами одного із російських продюсерів Сергія Лаврова ці слова дорого обійдуться Валерію. В артиста вже скасували декілька концертів, а також прибрали його виступи з федеральних каналів. Лавров вважає, що Меладзе поставив хрест на своїй кар’єрі, висловивши позицію.

Валерій Меладзе залишився без роботи
Валерій Меладзе залишився без роботи

“Меладзе де гастролюватиме? У Грузії? Ну, гаразд, зробить один тур у Німеччині. Раз у два роки. Один: вісім концертів. Отримає він якісь невеликі гроші. Отримає кілька корпоративів”, – заявив продюсер.

Сам Валерій не прокоментував цієї ситуації.

Схожі статті