Ольга Мартиновська з “МастерШеф” поїхала з України після 3 тижнів війни: з Ярославським довелося розстатися

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська повідомила, що покинула кордони України. Втім, на відміну від інших знаменитостей, вона має намір повернутися ще до закінчення війни

Тільки-но почалася війна, Ольга Мартиновська та її колега Володимир Ярославський одразу ж знайшли спосіб, як допомогти Збройним Силам України та територіальній обороні. Кулінари направили усі свої фінанси та можливості на те, щоб нагодувати людей. Елітні ресторани перетворилися на завод з виготовлення пайку для людей, що знаходяться на фронті.

Ольга Мартиновська поїхала з України після 3 тижнів війни

До зірок долучилися і працівники ресторану, і учні. Варто відмітити, що у період війни навіть співачки та продюсери стали чистити картоплю то варити суп для українців.

Ольга Мартиновська поїхала з України після 3 тижнів війни. Скріншоти особистої сторінки зірки

Увесь цей час і Мартиновська, і Ярославський трималися на зв’язку з підписниками та показували, чим саме зайняті. А нещодавно стало відомо, що Ольга покинула кордони України. Але на відміну від інших знаменитостей, які вирішили переховуватися від війни у Європі, вона має намір повернутися і дуже швидко. Справа в тому, що Ольга поїхала за ліками. Не зважаючи ні на що, вона сіла за кермо та подолала велику відстань заради здоров’я своїх близьких та тих, хто не може жити без певних медикаментів. Потім кулінар таки показала, що їй вдалося здобути за кордоном.

І хоча поїздка була дуже нелегкою, Ольга Мартиновська продемонструвала, що задоволена результатами.

Нагадуємо, що Ектор Хіменес-Браво повернувся з Колумбії до Польщі і звідти намагається допомогти українцям подолати продовольчу кризу. Нещодавно знаменитість показував, як пече для співвітчизників хліб.

Схожі статті