Ольга Мартиновська покинула Ярославського і за кордоном возз’єдналася з Шабановим: війна вносить свої корективи

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська покинула Батьківщину і поїхала за кордон і показала, з ким її звела непроста доля. Усі деталі в нашій статті.

Декілька днів тому відома українська кулінарка Ольга Мартиновська повідомила про те, що вимушена їхати за кордон та покинути на деякий час українців. Причиною виявилася елементарна нестача ліків в Києві для тих, хто має проблеми з щитовидною залозою.

Заради спасіння своїх співвітчизників, знаменитість рушила до Європи, щоб закупитися ліками. В результаті, вона витратила 9 тисяч євро, але привезла додому необхідну кількість медикаментів.

Ольга Мартиновська покинула Ярославського і за кордоном возз’єдналася з Шабановим

Знаходячись на кордоні, Ольга Мартиновська повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що зустріла іншу зірку українського телебачення — Андрія Шабанова, який свого часу прославився завдяки ряду телепрограм на Новому каналі. Андрій також опинився у Європі не просто так, а виконував місію волонтера, так би мовити.

У мережі активно шириться інформація, що свою першу поїздку Ольга Мартиновська повністю фінансувала з власної кишені, тобто витратила декілька тисяч євро на людей, які залишилися без медикаментів в Україні. Цього разу Мартиновській допомогли грршима інші небайдужі.

Варто відзначити, що увесь цей час вона залишалася в столиці і годувала звичайних українців та територіальну оборону пліч-о-пліч зі своїм партнером. Її з Володимиром Ярославським ресторан працює кожного дня і не залишає голодним жодного воїна.

Варто відмітити, що до цієї справи долучився і Ектор Хіменес-Браво, який на початку війни опинився взагалі в Колумбії.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.