Російський патріот Газманов підтримував війну в Україні, а тепер змушений ночувати на вокзалі: все пішло шкереберть

Син відомого російського виконавця Олега Газманов Радіон повідомив, що змушений ночувати на вокзалі. Що сталося з сім'єю російського патріота?

Напередодні ввечері син Олега Газманова, який на прикладі батька підтримав агресію РФ проти України, Родіон Газманов оголосив фанатам, що нарешті готовий представити їхній увазі свій черговий новий трек — композицію під назвою “Відчуваю життя як Beat”, виконану в дуеті з Аллою Рід, яка з’явилася в мережі. Очевидно, цю подію співак вирішив гучно відзначити з друзями вдома.

Російський патріот Газманов підтримував війну в Україні, а тепер змушений ночувати на вокзалі

Російський патріот Газманов підтримував війну в Україні, а тепер змушений ночувати на вокзалі

На ранок Родіон вийшов у сторіз у своєму мікроблозі в Інстаграм (обійшовши блокування Роскомнадзором), показав своє набрякле, втомлене обличчя і оголосив, що зовсім не виспався, оскільки вчора вдома у нього зібралося вісім товаришів, які вітали його з релізом.

Незважаючи на короткий сон, уже зранку Родіон вирушив у далеку дорогу — йому доведеться провести в поїзді більше доби, щоб дістатися Севастополя, де він виступить на черговому концерті.

“Загалом зараз я їду на вокзал спати. Найближчими 29 годинами я матиму можливість спати, дивитися фільми і майже нічого не робити по роботі”, — написав артист.

Родіон Газманов користується набагато меншою популярністю, ніж його батько. Але він все одно пішов стопами знаменитого співака і тепер теж випускає музичні композиції. Газманов додав, що у поїзді, крім іншого, має намір займатися зарядкою, а також писати вірші та готуватися до концерту.

Вочевидь, після удару, який нанесла Європа у Росії, фанатська база Родіона Газманова поповниться, адже альтернатив не так багато, а з концертами навряд хтось з всесвітньо відомих зірок завітає.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.