Леся Нікітюк розлютилася на MARUV і зганьбила її на всю Україну: “Аня, ти вже сиди і не рипайся”

Леся Нікітюк не витримала поведінки відомої української виконавиці та зірвалася на неї в мережі. MARUV знову отримала на горіхи через свою аполітичність.

Після того, як в Україні розпочалася війна, українським зірками, які заробляли на території Росії мовчати вже не дозволяють. Спільнота, яка створилася у соціальних мережах активно закликає до відповіді тих чи інших знаменитостей, не залишаючи їм вибору. Це є одним з ефектів культури відміни. І це цілком справедливо, адже інфлюенсери заробляють гроші завдяки своєму впливу, а це значить, що відмовчатися у найвідповідальніші моменти не вийде.

І поки російські та українські селебритіз займають сторони, американські зірки нецензурно жестикулював в адресу Путіна, залишаються і ті вітчизняні знаменитості, що поводяться неприродньо тихо.

Леся Нікітюк розлютилася на MARUV і зганьбила її на всю Україну

Леся Нікітюк розлютилася на MARUV і зганьбила її на всю Україну. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Так, відома українська співачка MARUV, яка прославилася сміливим костюмами, неоднозначною поведінкою та епатажем, на диво, поводиться вельми неочікувано. Знаменитість зайвий раз не каже носа, а формулювання дає настільки розмиті, що складається враження, ніби вона підтримує Володимира Путіна. Варто відмітити, що політична ситуація починає формуватися у такі кольори, що навіть категорично проросійські українські знаменитості відмовилися від своїх слів про руський мир. Наприклад, Сніжана Єгорова, яка по скандалила з усім українським шоу-бізнесом, попросила вибачення у співвітчизників.

Але Анна на даний момент вагітна і, вочевидь, чекає на лояльне ставлення до себе через цікаве положення.

Схожі статті