Врятований з-під завалів режисер “Орла і Решки” Євген Синельников заспівав гімн під звуки вибухів: “Не здаватися”

Євген Синельников, який довгий час не виходив на зв'язок через окупацію міста, в якому він проживає з родиною, розчулив мережу виконанням гімну.

Творець та продюсер шоу про подорожі “Орел і Решка” Євген Синельников дев’ять днів разом із сином провів у підвалі свого заміського будинку. Чоловік проживає під Києвом, де усі ці дні точилися запеклі бої з російськими окупантами. Як повідомив Синельников, вони з родиною перебували у сховищі без електрики, води та з мінімальними запасами їжі.

Зараз Євгену вдалося врятуватися. Тепер чоловік активно веде соціальні мережі, де розповідає про війну та ділиться з підписниками актуальною та важливою інформацією. Окрім того, продюсер заспівав гімн України. Під час виконання головної пісні країни на фоні були чутні вибухи та звуки обстрілів.

“Шостий день в окупації. Гостомель.Так, співати я не вмію, проте гімн лунав в голові всі ці дні. Українці, головне не здаватися! Перемога за нами! Маріуполь, Харків, Херсон, Київ і всі українські міста, тримайтеся. Україна з вами!” – зазначив Євген.

Про зникнення Євгена повідомив його колега Антон Птушкін – разом чоловіки працювали над проєктом “Орел і решка”.

“Він із дітьми та сім’єю вже 5 днів сидить у підвалі недобудованого будинку на Київщині.
Навколо них пекло. Постійно точаться бої. Виїхати або вивезти їх поки немає жодної можливості. Зв’язку з Жекою немає вже доби”, – написав Птушкін 6 березня.

Саме телеведучий за декілька днів повідомив, що з Євгеном і його родиною усе добре – вони залишилися живі. Зараз і сам Синельников підключився до активної роботи на інформаційному фронті, а також продовжує підтримувати армію фінансово.

Окрім того, продюсер показав, як вони з родиною провели ті дні, у які не могли вийти на зв’язок.

“Наші два тижня. Наш Гостомель. Наша сім’я.” – лаконічно написав Синельников.

Схожі статті