60-річний Ігор Кондратюк розповів, куди в його будинку прилетів снаряд від російських окупантів: “Дружина плакала”

У заміський будинок продюсера Ігоря Кондратюка прилетів ворожий снаряд. Шоумен зізнався, що в момент обстрілу їх з родиною не було всередині.

Ігор Кондратюк має заміський будинок, який знаходиться на Київщині. 14 березня російські окупанти пошкодили його своїми снарядами та вщент зруйнували частину помешкання.

Так, як розповів продюсер, його селище знаходиться трохи далі, ніж Буча, Гостомель та Ірпінь – це саме ті міста, де точилися одні з найбільш активних боїв. Населений пункт, у якому Кондратюк має помешкання, також зазнав значних обстрілів, у наслідок чого декілька будинків згоріли.

Один із ворожих снарядів влучив і у будинок продюсера. Як прокоментував Кондратюк, будівлю не зруйнували повністю, проте зіпсували фасад, а також пошкодили декілька кімнат усередині будинку. Зокрема, снаряд прилетів в улюблене місце Кондратюка.

“Прилетіло в моє улюблене місце – в кабінет. У будинку нікого не було, ми його покинули ще 2 березня, тому що за кілька кілометрів вже були російські танки”, – сказав продюсер, додавши, що не переживає за своє майно, адже головне, щоб люди не постраждали, а рашистів вигнали з України.

У будинок Ігоря Кондратюка влучив снаряд
У будинок Ігоря Кондратюка влучив снаряд

За декілька днів до обстрілу родина продюсера, на щастя, виїхала. Ігор Кондратюк зазначив, що вивіз 12 своїх родичів у більш безпечні регіони, серед яких була й одна вагітна, яка нещодавно народила дитину.

“Нас у цьому будинку не було, ми 2 березня виїхали. Цей будинок розташований у житомирському напрямку. Ми виїхали 2 березня, коли до російських танків лишалося 10 кілометрів. Я забрав всю сім’ю, нас було 12 чоловік. Ми виїхали. Серед них була моя вагітна родичка, яка сьогодні о п’ятій ранку народила нову українку. Тому будинок – це дрібниці, хоча моя дружина плакала”, – зазначив продюсер.

Як виглядає дружина та діти Ігоря Кондратюка
Як виглядає дружина та діти Ігоря Кондратюка

Схожі статті