Слава Камінська перестала спілкуватися з друзями з росії: послала їх слідом за російським кораблем

Слава Камінська з перших днів озвучила свою позицію про війну росії проти України та підтримала Україну. Співачка намагалася через соціальні мережі донести правду до своїх російських друзів.

Агресор продовжує вести обстріл міст та сіл України. Наш народ згуртувався і став на захист Батьківщини.
Представники шоубізнесу показують себе справжніми патріотами України.
Нещодавно Слава Камінська на своїй сторінці в інстаграм розповіла про своїх друзів у росії. Раніше співачка мала багато друзів у російській федерації. Слава Камінська з перших днів озвучила свою позицію про війну росії проти України та підтримала Україну. Співачка намагалася через соціальні мережі донести правду до своїх російських друзів. Однак російська пропаганда перевернула у них все на думці та вони просто не вірять Славі Камінській. Співачка зрозуміла, що щось пояснювати своїм російським друзям марно і перестала з ними спілкуватися.
Прочитайте її пост в інстаграм і все зрозумієте.

Агресор зрозуміє нас лише тоді, коли побачать, що наші ЗСУ відкинули російського агресора до державного кордону. Інакше до них не доходить. А це буде незабаром. Війська росії застопорилися і вони не мають мотивації. Їх солдати на чужій землі та незабаром будуть вигнані.

Окупант повинен знати, що все, що їхня країна зробила проти України в цій підступній війні, наші люди пам’ятатимуть кілька поколінь і їм ніколи нічого не пробачать: бомбардування житлових кварталів Харкова, Маріуполя, Києва, Чернігова та інших населених пунктів України.

Перемога буде за Україною! Бережіть своїх близьких, особливо дітей.
Не піддавайтеся паніці та не слухайте російські фейки про війну. Потрібно читати офіційні українські ЗМІ та аналізувати ситуацію.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.