Дружина Олександра Усика не змогла промовчати про події в Маріуполі: емоції зашкалюють

Катерина Усік не промовчала після цієї трагедії у Маріуполі. Вона робить висновок, що людина, яка віддала наказ про напад на Україну на порозі смерті та хоче з собою забрати якнайбільше життів.

Війна Росії проти України триває. Агресор вдається до бомбардування мирних міст та цивільного населення. Гинуть ні в чому не винні люди: діти, жінки та старі люди.

Нещодавнє бомбування драмтеатру в Маріуполі тому підтвердження.
Ворог, знаючи, що у підвалі будівлі драмтеатру знаходяться жінки та діти – скинув туди потужну бомбу. Цей варварський наліт і Росія за нього відповість. І відповідь скоро і російському агресору мало не здасться.

Катерина Усік не промовчала після цієї трагедії у Маріуполі.
Вона написала, що Маріуполь – це багатостраждальне місто, яке щодня обстрілює російський окупант.
Гине мирне населення. І бомбування людей у підвалі драмтеатру боляче вдарило їй у душу. Катерина Усік не вірить, що таке може відбуватися зараз у 2022 році.
Вона робить висновок, що людина, яка віддала наказ про напад на Україну на порозі смерті та хоче з собою забрати якнайбільше життів.

Катерина Усік не вірить, що таке може відбуватися зараз у 2022 році

Цю бомбування в Маріуполі вже засудили багато країн світу. Жителі цих держав закликали керівництво країн зупинити війну Росії проти України.
Проте, українці знають, що просто закликами нікого не зупиниш. Тільки ЗСУ зможуть це зробити, і вони успішно громлять російського агресора. За військової допомоги від наших союзників, які вони постійно надають, поразка росії в Україні не за горами.

Бережіть себе та своїх близьких. Не подавайтеся паніці та не ведіться на російські фейкові новини.
Знайте, що правдиву інформацію можна отримати з офіційних українських засобів масової інформації.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.