34-річна Настя Каменських ридає на камеру через дитя: співачка не може зібрати себе докупи і жаліється фанатам

Відома українська співачка Настя Каменських влаштувала сцену зі сльозами на особистій сторінці в Instagram. Усі деталі в нашій статті.

Коли 24 лютого стало відомо про те, що Росія розпочала війну проти України, Настя Каменських та Потап знаходилися далеко на півдні Європи — в Іспанії. Зіркова пара залишила батьківщину незадовго до повномасштабного наступу російських військ і була справедливо засуджена аудиторією, яка вирішила, що подружжя не просто так забрало усіх своїх рідних з України.

Настя Каменських ридає на камеру через дитя

І хоча Настя та Потап намагаються довести свою відданість Україні, думки про зірок в аудиторії кардинально розділилися.

Варто відмітити, що поки Оля Мартиновська закуповує медикаменти з власної кишені на тисячі євро і їздить за кермом на кордон за ними, українські музиканти вступають у ряди територіальної оборони, а вітчизняні красуні чистять картоплю для бійців, Потап лається в мережі з російськими зірками, а Настя Каменських постійно ллє сльози.

Настя Каменських ридає на камеру через дитя. Скріншоти особистої сторінки зірки

Так, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, відео, в якому вона засмучена, без макіяжу розповідає про те, як її вразило відео про дитину, що постраждала під час бойових дій. Також вона зізналася, що не може дочекатися, коли ж це війна закінчиться. Важко сказати, чи доречний такий контент в соціальних мережах на даний момент, коли вони через край наповнені жорстокішими та страшними сценами подій в Україні.

А от в своїми планами Настя Каменських та Потап ділитися не поспішають. Чи будуть вони залишатися в Іспанії надалі, або ж все ж таки візьмуть приклад з Ектора Хіменеса-Браво і почнуть допомагати не словом, а ділом, ніхто не знає.

Схожі статті