Сніжані Єгоровій відмовили в продовженні паспортів для життя в Туреччині: одразу впала на коліна перед українцями

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова останнім часом дивує українців своїми неоднозначними висловлюваннями, а тепер публічно просить перед усім народом вибачення.

У 2021 році Сніжана Єгорова перебралася жити до Туреччини через нестабільну ситуацію в Україні. Пізніше зірка почала виносити на широкий загал свої політичні погляди, які неабияк обурили земляків – вона неодноразово висловлювалася на підтримку російської влади і путіна особисто. Не змінилося це й після того, як президент рф розв’язав повномасштабну війну проти українського народу.

Стася Ровінська заявила, що не спілкується зі своєю матір'ю Сніжаною Єгоровою
Сніжана Єгорова встала перед українцями на коліна після того, як їй не продовжили дію паспортів

При цьому в самому епіцентрі подій знаходилися старша донька Сніжани Стася Ровінська, її онуки, зять, однак артистка продовжувала називати путіна “героєм нашого часу” і навіть пишалася цим. Лише на 20-й день воєнних дій Єгорова прозріла і почала з усіх сил просити вибачення в українців. Мовляв, вона роками знаходилася під впливом кремлівської пропаганди, але тепер до неї дійшло. Ось як вона виправдалася:

“Усім властиво помилятися. Я не звикла вибачатися, але сьогодні хочу це зробити! Пробачте за те, що я підтримала агресію! Пробачте за те, що була сліпою і глухою! Я стою на колінах перед усім українським народом!”.

Сніжана Єгорова встала перед українцями на коліна
Сніжана Єгорова встала перед українцями на коліна

Зауважимо, що днями Сніжана була в українському консульстві в Анталії для продовження дії паспортів – її та трьох дітей, однак їй відмовили. Саме після цього у Єгорової “відкрилися очі”.

Дочка Сніжани Стася Ровінська не коментувала дії матері, адже ще перед самою війною публічно від неї відхрестилася через кардинально різну громадянську позицію.

Схожі статті