Чоловік Насті Каменських Потап відмовився від усіх своїх російських нагород: більше не виступатиме для окупантів

Популярний український співак, продюсер і чоловік Насті Каменських Потап публічно заявив, що відмовляється від усіх своїх російських нагород.

З початком війни в Україні 24 лютого Олексій Потапенко, більш відомий за творчим псевдонімом Потап, зробив свою сторінку в Інстаграмі в одиницю інформаційного фронту для боротьби з російською пропагандою. Він активно підтримує українську армію, піднімає бойовий дух співвітчизників, привертає якомога більше уваги світової спільноти до свавілля, яке коїться на Батьківщині.

Сам він разом з Настею Каменських наразі знаходиться за кордоном. Незадовго до початку війни пара взяла своїх мам, Лідію Петрівну і Людмилу Анатоліївну, та вирушила у відпустку до Іспанії. Саме там вони застали неспокійний ранок 24 лютого, але й на відстані серце крається.

Потап у програмі Позаочі
Чоловік Насті Каменських Потап відмовився від усіх своїх російських нагород

Зараз Потап не мовчить і різко відповідає рашистським зіркам, котрі підтримують російську владу та роблять вигляд, ніби не розуміють, що відбувається насправді. Днями дісталося Олі Бузовій, разом з якою репер нещодавно записав спільну пісню, хоча й не встиг випустити.

Так, у відповідь на її нерозуміння, чому українські знаменитості налаштовані русофобно, Олексій Потапенко заявив, що більше ніколи не виступатиме в росії, а також відмовляється від купи своїх російських нагород:

“Я помилково навіть записав з Олею пісню. Дякувати богу, я її не випустив. І ніколи не випущу. І ніколи не будемо виступати у вас і отримувати ваши премії. Я відмовляюсь від усіх ваших премій, від усіх нагород, від усіх пісень”.

Схожі статті