45-річний Андрій Шевченко прихистив дітей-біженців у себе вдома в Лондоні: на цьому не збирається зупинятися

Будинок футболіста Андрія Шевченка знаходиться у графстві Суррей у Великій Британії. Сюди видатний спортсмен запрошує дітей-біженців з України.

Андрій Шевченко вже довгий час мешкає у Великій Британії разом із родиною, де має власне житло. Тим не менш, футболіст не залишається осторонь біди, яка спіткала його Батьківщину 24 лютого – повномасштабне вторгнення російських військ на територію України.

Андрій облаштував у себе вдома, в Англії, місця для дітей-біженців з усієї України. Зараз видатний футболіст готується приймати перших дівчаток та хлопчиків, які втекли від боїв на Батьківщині, разом зі своє дружиною – американською моделлю Крістен Пазік.

“Ця війна дуже жорстока. Важко побачити як руйнуються міста, гинуть люди. Я батько чотирьох дітей і не можу цього терпіти. Я бачив зображення дітей, які вмирають, бомби, які потрапляють у дитячі лікарні… Не думаю, що якась людина у світі зможе це витримати”, – наголосив Шевченко.

Андрій Шевченко прихистив дітей-біженців
Андрій Шевченко прихистив дітей-біженців

Також зірка українського футболу запустив ініціативу Play Your Part for Ukraine, завдяки якій люди з усього світу можуть допомогти Україні.

“Я намагаюся підтримати свою країну, привернути увагу, говорити саме про те, що відбувається. Звичайно, я намагаюся зібрати гуманітарну допомогу та допомогти біженцям. Не думаю, що в Україні зараз є місця, де ти почуваєшся в безпеці. Я не можу в це повірити, іноді це схоже на поганий сон”, – прокоментував Андрій Шевченко.

Андрій Шевченко та його дружина Крістен Пазік
Андрій Шевченко та його дружина Крістен Пазік

24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення на територію України. Щодня та щоночі жителі практично усіх областей чують звуки сирен, а на півночі, півдні та сході точаться запеклі бої з ворогом.

Українські зірки також активно беруть участь у сучасних подіях – долучаються до тероборони, волонтерять та розповсюджують важливу інформацію.

Схожі статті