Дмитро Гордон показав наслідок санкцій: у росіян ажіотаж за цукром у магазинах (відео)

Подивіться наслідки санкцій на одному з прикладів. Народ в ажіотажі розгрібає цукор, який не встигають завозити до магазину. Такого вже давно не було у Росії. Востаннє це спостерігалося ще за часів Радянського Союзу, і то в поганий період.

Весь світ побачив справжнє обличчя Росії, яка віроломно напала на Україну. Агресор бомбить наші міста, не гребуючи обстрілювати спальні райони, де живуть мирні люди. Гинуть діти жінки та старі люди. Ворог не розуміє, що сльози наших дітей віділлються ним і повернуться у сто разів більше.

Більшість країн світу запровадили проти Росії санкції, і вони починають діяти. Якщо керівництво Росії не хоче зупинити війну, а простий народ боїться виходити на вулиці та протестувати проти війни в Україні, то залишається лише два варіанти. Перший та основний – це наше ЗСУ, яке викине окупантів з нашої землі, друге – це санкції. Останні через шлунок простого росіянина дістануться до його мозку. Коли на полицях магазинів нічого не буде, можливо, у них щось у голові проясниться.

Це і показав Дмитро Гордон у своєму відео. Подивіться наслідки санкцій на одному з прикладів.
Народ в ажіотажі розгрібає цукор, який не встигають завозити до магазину. Такого вже давно не було у Росії. Востаннє це спостерігалося ще за часів Радянського Союзу, і то в поганий період.

А нам потрібні від заходу не лише санкції, а й сучасне озброєння, щоб вигнати з нашої України загарбників-визволителів. Нехай звільняють полиці від цукру в супермаркетах.
Бережіть себе та своїх рідних, не піддавайтеся паніці. Чи не слухайте російську пропаганду. Дивіться та читайте офіційні українські засоби масової інформації.

Знайте – перемога буде за нами, ворог буде зупинено та розбито. Кожен на своєму місці допомагайте країні та ми виженемо окупантів із нашої землі. А потім відновимо все зруйноване ворогом і Україна стане кращою і красивішою, ніж була до війни.

Схожі статті