Олександр Педан відвідав поранених захисників ЗСУ: вони його надихнули – треба вигнати цю погань з України

Олександр Педан побував у шпиталі, де лікують наших захисників. Далі він написав :"Намагалися надихнути хлопців, але вийшло навпаки. Вони зарядили мене ще більше! Всі як один сказали: "Зараз швиденько видужаємо, і назад до своїх - виганяти цю нечисть".

В Україні триває війна. Це жорстока війна і російський агресор не гребує нічим. Гинуть мирні люди, яких російські окупанти прийшли “асвобажати”. Наші збройні сили мужньо протистоять загарбникам. Є поранені із нашого боку.

Нещодавно Олександр Педан побував у шпиталі, де лікують наших захисників. Ось що він потім написав: “Завітали до поранених бійців, які зараз проходять реабілітацію у Хмельницькій області. Намагалися надихнути хлопців, але вийшло навпаки. Вони зарядили мене ще більше! Всі як один сказали: “Зараз швиденько видужаємо, і назад до своїх – виганяти цю нечисть”. Миколай передав особистий привіт 79 десантно-штурмовий і подарував шеврон (дивіться в каруселі). Подяка всім бійцям. Слава ЗСУ! Все буде Україна!

Наші ЗСУ змушують визнати росію, що ми є силою, яка може знищити її.
Схоже, що росія визнала, що не може повалити керівництво України та замінити його на маріонетковий уряд, як це існує в Білорусі. Президент Володимир Зеленський сказав, що на початку війни його попередили, що “супротивник призначив мене метою номер один, моя сім’я – метою номер два”.

“Схоже, що путін доведеться погодитися з набагато більш обмеженим списком”, – говорить Тетяна Станова з аналітичної фірми RPPolitik і Московського центру Карнегі.
Це тому, що росія розглядає “нейтральну, демілітаризовану” Україну з власною армією та флотом на зразок Австрії чи Швеції, які є членами ЄС. Австрія нейтральна, а Швеція – ні. Насправді вона є позаблоковою і бере участь у навчаннях НАТО.

Не всі переконані, що Росія веде переговори сумлінно. Міністр закордонних справ Франції каже, що Москва має першою оголосити про припинення вогню, тому що вона веде переговори з пістолетом у голови.
Але наш народ знає, що Україна переможе і незабаром.

Схожі статті