Актори Дизель Шоу емоційно повідомили, що зроблять після війни: обіймуть ЗСУ та зателефонують мамі (відео)

"Я відразу зателефоную мамі та скажу Мама, ми перемогли!" – каже Юлія Мотрук. "Скажу дуже дякую всім нашим захисникам", - додав Дмитро Танкович.

В Україні продовжується війна, яку розв’язала агресивна росія. Більшість країн гнівно відреагували на вторгнення російських військ України. Весь світ згуртувався і почав допомагати нашій країні озброєнням, фінансово та матеріально. Важливе значення має моральна підтримка нашої країни.

У самій Україні весь народ став на захист Батьківщини. Кожен у міру можливості робить свій внесок у перемогу над російським агресором.
Представники шоубізнесу також не стоять осторонь і допомагають: йдуть у тероборону, стають волонтерами, співають пісні серед наших захисників і підіймають моральний дух звичайним громадянам нашої багатостраждальної країни.

Актори Дизель Шоу мріють побачити після війни, як люди посміхаються. Вони хочуть проїхати по всій Україні та обійняти солдатів ЗСУ, які наближали нашу перемогу та захищали країну, – зізнається Єгор Крутоголов.
“Я обійму кожного солдата ЗСУ”, – додала Вікторія Булітко.
“Я обов’язково розцілую та обійму всіх, кому писала СМС зі словами: Як ти?” – розповідає Яна Глущенко.
“Ми з сусідами поставимо великий стіл на всю вулицю і пригощатимемо кожну людину всім, чим є”, – зізнається Євген Сморигін.

“Я відразу зателефоную мамі та скажу Мама, ми перемогли!” – каже Юлія Мотрук.
“Скажу дуже дякую всім нашим захисникам”, – додав Дмитро Танкович.

І український народ доживе до того часу, коли настане довгоочікуваний день – день перемоги на російському агресорі!

А поки що демократичні країни продовжують боротьбу в різних сферах проти путіна.

Німеччина призупинила видачу дозволу на будівництво російського газопроводу “Північний потік – 2”, який є великою інвестицією як росії, так і європейських компаній.
Авіакомпаніям з росії заборонили літати у повітряному просторі над ЄС, Великобританією, США та Канадою
Щодо президента путіна, міністра закордонних справ сергія лаврова та багатьох інших осіб запроваджено персональні санкції.
Жодна мирна угода з Україною не покладе край цим санкціям, і путін це знає. Натомість він пішов проти росіян, які виступали проти війни.

Майже 15 000 антивоєнних демонстрантів були ув’язнені, і практично всі незалежні ЗМІ були змушені замовкнути.

Значної політичної опозиції не залишилося, оскільки вони або втекли з країни, або, як у випадку з лідером опозиції Олексієм Навальним, їх ув’язнили.

Ми, в Україні, сподіваємося на свої доблесні ЗСУ, які скоро розгромлять російського агресора. Вірте – перемога буде за Україною.

Схожі статті