Ектор Хіменес-Браво розшукує нацистів в Україні: шеф-кухар розповів усю правду про те, що коїться в країні

Відомий український кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво заявив, що шукає нацистів в Україні. Усі деталі в статті.

Відомий український кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво працює на вітчизняному телебаченні більше 15 років. Знаменитість встиг відкрити ресторани не тільки в Україні, але й поза її межами. У найвідповідальніший момент для держави, він опинився у Колумбії, вдома у своєї матері. Але не дивлячись ні на що, він повернувся, щоб допомогти Україні побороти агресора.

Ектор Хіменес-Браво розшукує нацистів в Україні

На даний момент українців дуже дратує той факт, що російська влада поставила собі за мету винищити на території України усіх нацистів. Якщо звертатися до тлумачного словника, то представників даної радикальної політичної течії просто не може існувати в країні, де люди розмовляють різними мовами і поважають культуру одне одного.

Кому як не емігранту, колумбійцю, який погано знає мову, знати про те, як приймають в Україні іноземців. Щоб довести добре ставлення жителів України до представників інших культур, Ектор створив публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де почав шукати нацистів. Знаменитість постав в образі гопніка, одягнувши спортивний костюм і сівши навпочіпки.

Гумор колумбійця високо оцінили його фанати, а деякі були буквально шоковані зміну стилю, адже раніше Ектор віддавав перевагу елегантним костюмам або робочій формі шеф-кухаря.

Нагадуємо, що неонацизм — це рух, який виправдовує відновлення нацизму. А нацизм у свою чергу характеризується антисемітизмом, радикалізмом, екстремізмом, націонал-соціалізмом. Усі ці риси не мають нічого спільного з Україною і, здається, є плодом хворого уявлення країни-терориста.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.