37-річна Тіна Кароль за час війни дуже схудла і не схожа на себе: поп-діва в безпеці, але важко переживає події

Знаменита українська співачка Тіна Кароль дуже змінилася за 3 тижні, впродовж яких йде війна. Як зараз виглядає артистка, дізнайтеся в нашій статті.

Коли на території України розпочалися бойові дії, Тіна Кароль знаходилася у монастирі. Саме так вона розповіла своїм фанатам 24 лютого. Співачка активно молилася та не виходила з території священного місця.

Однак, невдовзі вона зрозуміла, що залишатися у передмісті Києва небезпечно для життя і евакуювалася. Декількома днями згодом стало відомо, що поп-діва перебуває у Варшаві. Звідти вона заявила, що розпочинає свою особисту війну і очолила мітинги.

Тіна Кароль за час війни дуже схудла і не схожа на себе

У Тіни Кароль велика фанатка база, тому не дивно, що її заклики знайшли відгук не тільки серед українських біженців у Варшаві, але й поляків. Також поп-діва не побоялася публічно обзивати президента країни-агресора, який ініціював війну, володимира путіна і погрожувати йому.

Тим не менш, шанувальники звертають увагу, що артистка виглядає дещо інакше, ніж на початку.

Тіна Кароль помітно здає. Співачка схудла, в неї ввалилися щоки, а погляд потускнішав. Відповідні фотографії можна знайти на безлічі фанатських акаунтів в соціальній мережі Instagram. Зазвичай вони дублюються з кадрів, які публікує зірка у своїх stories на особистій сторінці в соціальній мережі.

Нагадуємо, що єдиний спадкоємець артистки Веніамін на даний момент знаходиться у повній безпеці. Хлопець перебував на навчанні у Великобританії і спостерігає за війною звідти. Батьки та рідний брат співачки також евакуювалися разом з нею.

Схожі статті