36-річна Оля Цибульська не може співати: зірка поскаржилася в Інстаграмі, що її справа життя поки на паузі

Оля Цибульска останні роки користувалася великою популярністю. Втім, зараз події настільки вплинули на зірку, що зі співами довелося покінчити.

Оля Цибульська. Героїня цього матеріалу виступає на сцені з 2007 року. Вона стала переможницею найпершої української “Фабрики зірок”. Естрада стала справжнім сенсом життя для артистки. Не тільки музика, а ще й майстерність ведучої стали основним хлібом для знаменитості.

Сотні концертів, участь у різних проєктах, активне ведення блогу в Інстаграмі – все це довелося поставити на паузу. Цибульська, як і мільйони інших українок стала заручницею війни. Разом з рідними вона переживає цей нелегкий період.

Як виявилося, події вже дали свій відбиток. Оля перестала співати. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Інстаграмі.

“Не можу співати вже 24 дні. Болить душа”, – щемливо написала знаменитість.

36-річна Оля Цибульська не може співати

Артистка не поїхала з України. Попри можливість вирушити у країни Євросоюзу, вона прийняла рішення лишилися з рідними та Батьківщиною. Вона відверто про це заявила у мережі, опублікувавши фото зі своїм синочком Нестором:

“Я вдома. ⠀
Тут мої батьки, моя сім’я і мої друзі. ⠀
Я залишаюсь. ⠀
І я з вами”

Нагадаємо, що раніше Оля, розмірковуючи на тему видалення своєї музики з російських платформ заявила, що нічого робити не збирається. Причина проста: вона ніколи не продавала свої треки в рф і ніколи не виступала там зі своїми пісням. Артистка наголосила, що завжди творила лише для України, навіть попри те, що креативний ринок сусідньої країни завжди здавався більшим та багатшим для представників шоу-бізнесу.

Схожі статті