56-річна Алла Мазур не показує свого обличчя після місяця війни в Україні, але продовжує молитися: “Важкий день”

Відома українська журналістка і телеведуча Алла Мазур регулярно виходить на зв'язок з фанатами в мережі, однак свого обличчя останнім часом не показує.

Після початку війни в Україні 24 лютого журналісти національних каналів об’єдналися і беруть участь у цілодобовому телемарафоні, аби кожен українець мав доступ лише до актуальних, достовірних і перевірених новин. Втім, не всі улюблені телеглядачами ведучі мають змогу виходити в ефір.

Ось, наприклад, Лідія Таран знаходиться зараз у Франції, куди вивезла свою доньку Василину і залишилася там з нею, оскільки не хоче лишати дитину саму. Там журналістка займається висвітленням ситуації в Україні на місцевому телебаченні, адже володіє французькою.

Алла Мазур теж вивозила сина в безпечне місце, щоправда, не так далеко як її колега – в село до подруги, але виїхали назад до Києва не змогла, тому в телемарафоні не з’являється, хоча й працює віддалено. Крім того, зірка “плюсів” регулярно тримає зв’язок з підписниками в соціальних мережах.

Як змінилася Алла Мазур після того, як дізналася про свій діагноз
Алла Мазур не показує свого обличчя після місяця війни в Україні

Там Алла тримає інформаційний фронт, а також ділиться власними думками й відчуттями – їй так само як і кожному українцю.

“Ще один важкий день нашого спротиву добігає кінця. Молюсь, щоб ППО і Бог захистили цієї ночі всіх українців: в містах і селах, на передовій і в тилу. Але принесла доба і добрі новини. Спеціально перепощу для вас. Бо навіть ці маленькі кроки – наближають нашу перемогу головну! Слава Україні! Героям слава! Вірю в ЗСУ!”, – написала Мазур.

Нагадаємо, у 2020 році Алла Мазур зізналася, що хвора на рак, але, на щастя, вчасне лікування дало свій результат і хвороба відступила.

Схожі статті