39-річна Світлана Лобода пишається собою: співачка потрапила у список заборонених артистів в росії

Популярна українська співачка Світлана Лобода відреагувала на заборону її творчості на території росії. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Світлана Лобода, як і велика кількість українських артистів, які багато працювали на російську аудиторію, перший час відмовчувалася, вочевидь очікуючи на залагодження конфлікту. Та коли стало зрозуміло, що війна затягується, а про свою позицію необхідно розповісти відверто, співачка стала на захист своєї Батьківщини.

Їй довелося доводити своє українське громадянство, адже її звинувачували у тому, що вона проміняла його на мальтійське. Також артистка неодноразово зізнавалася, що не дивлячись на її мовчання, вона жертвує гроші і навіть займається біженцями.

Світлана Лобода потрапила у список заборонених артистів в росії

А нещодавно стало відомо, що Світлана Лобода офіційно потрапила до списку заборонених артистів в росії. Вона приєдналася до Віри Брежнєвої, Костянтина Меладзе, Валерія Меладзе, Івана Дорна та інших. Варто відмітити, що усі вони родом з України, тож позиція російської влади просто блюзнірська.

Світлана Лобода потрапила у список заборонених артистів в росії. Скріншот особистої сторінки співачки

Тим не менш, Світлана не засмучується. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, помістивши фотографію стіни заборонених артистів і додавши, що вона пишається собою за те, що опинилася там. Варто відмітити, що при цьому в Україні її начебто і не пробачили за числені гастролі в рф. Нещодавно в мережі почала поширюватися інформація про те, що нібито співачку намагаються полишити усіх нагород. А чи вийде щось з цього буде відомо лише згодом, коли в країні наступить мир.

Схожі статті