На роботі актор, а в житті – герой: як Тарас Цимбалюк допомагає теробороні і веде інформаційну війну у соцмережах

Тарас Цимбалюк, який є відомим українським актором, нещодавно на своїй сторінці в інстаграм розповів про настрої на Черкащині, де він зараз перебуває. Як написав Тарас Цимбалюк у народу та в нього із сім'єю настрій бойовий. Усі бачать, що ворог слабшає і незабаром настане перелом у війні

Йде 27 день героїчного опору України російським загарбникам. Українці показали, що нас не зламають. Більшість країн світу стали на бік України та засудили агресивну політику росії.

Тарас Цимбалюк, який є відомим українським актором, нещодавно на своїй сторінці в інстаграм розповів про настрої на Черкащині, де він зараз перебуває.
Як написав Тарас Цимбалюк у народу та в нього із сім’єю настрій бойовий. Усі бачать, що ворог слабшає і незабаром настане перелом у війні.
Тарас Цимбалюк разом із дружиною не стоїть осторонь: возять їжу до тероборони, створили Telegram-канал для швидкої комунікації місцевих жителів, ведуть інформаційну війну у соцмережах.

Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк розповів про настрої на Черкащині, де він зараз перебуває

У всьому світі проводяться демонстрації та заарештовують рахунки та майно всіх, хто причетний до путіна та російської агресії в Україні.

Так дві суперяхти, пов’язані з російським мільярдером Романом Абрамовичем, пришвартувалися до Туреччини, поза досяжністю санкцій Великої Британії та ЄС.
Кожне з судів коштує понад 500 мільйонів доларів і входить до числа суден, що відстежуються Lloyd’s List Intelligence. Експерти за даними судноплавства стежили за бортовими пристроями стеження і ділилися цією інформацією, що дозволяло відстежувати маршрути цих та інших судів, пов’язаних з росіянами, що потрапили під санкції.

Човен із молодими українцями намагався зупинити супер’яхту My Solaris, пришвартовану в Бодрумі в Туреччині. Інша пов’язана з Абрамовичем яхта Eclipse вирушила до Мармарісу.
Великобританія, США та ЄС заявили, що націлюватимуться на суперяхти, і на цей час заарештовано не менше восьми. Інші залишаються на волі — одні в дорозі, інші пришвартовані у місцях, які нині захищені від санкцій, у тому числі на Мальдівах.
Багато супер’яхтів пов’язані з російськими мільярдерами, але право власності на них оповите таємницею — човни часто реєструються через низку офшорних компаній.

Але це їх не рятує і майно людей, пов’язаних з агресією росії проти України, буде вилучено.

Схожі статті