Даша Астаф’єва зі сльозами розповіла про будні у Києві: “Бабуся збирала крихти хліба”. Співачка допомагає нужденним і ЗСУ (відео)

За словами Даші, вона часто ділиться грошима з нужденними. Нещодавно Астаф'єва зустріла на вулиці бабусю, яка вибирала крихти хліба з годівниці. Розповідаючи про це, співачка не дотримала сліз. Подивіться відео – воно вражає!

Війна виявила всі сторони людини, погані та добрі. Наш народ побачив, що являє собою російський “старший” брат, як він прийшов “звільняти” людей в Україні. Лицемірні заяви Росії та її агресивного керівництва вже зрозуміли багато держав світу. Це агресор – росія веде завжди народи до злиднів і сліз.

Наші доблесні ЗСУ протистоять успішно росії, хоча це зараз важко. Весь народ України допомагає всім, чим може наблизити перемогу і вигнати окупантів з нашої Батьківщини.
Представники шоубізнесу змінили діяльність.

Так Даша Астаф’єва чистить картоплю і роздає гроші людям похилого віку під час війни.

За словами Даші, вона часто ділиться грошима з нужденними.
Подивіться відео – воно вражає!

Українці повинні знати, що з ЗСУ та з такими людьми як Даша Астаф’єва, ми переможемо.

Вже зараз є ознаки того, що українські сили успішно опираються. Ситуація на місці залишається нестабільною, але останнє, що відомо.
Міністерство оборони України повідомляє, що українські сили відбили Макаров, місто приблизно за 40 км на захід від Києва.

За словами місцевої влади, там знову майорять українські прапори.
Російські сили були відкинуті від Вознесенська, де комбінація добровольців та українських військ завдала удару за планами росії.
Спочатку вони висадили в повітря міст, а потім зуміли відкинути армію окупантів на відстань до 100 км на схід.

Тим часом у Херсоні, неподалік Кримського півострова та в першому місті, відданому росії, українські сили також намагаються відбити територію. І ми повернемо Херсон та всі захоплені окупантами міста та села.

Схожі статті