Марічка Падалко 4 дні не має зв’язку з чоловіком: соцмережі її заспокоюють (відео)

Чоловік Марічки Падалко також став військовим. Він пішов захищати свою сім'ю та всю Україну. Періодично Марічка Падалко зв'язувалася з ним телефоном. Проте вже чотири доби чоловік не виходить на зв'язок.

Війна, яку розв’язала агресивна росія, триває. Наш народ став на захист Батьківщини. Кожна людина на своєму місці наближає перемогу. Представники шоубізнесу також допомагають ЗСУ. Деякі записалися до тероборони, інші вступили до ЗСУ.

Чоловік Марічки Падалко також став військовим. Він пішов захищати свою сім’ю та всю Україну. Періодично Марічка Падалко зв’язувалася з ним телефоном. Проте вже чотири доби чоловік не виходить на зв’язок. Звісно, у телеведучої лізуть у голову різні похмурі думки.
Як сама написала Марічка Падалко на своїй сторінці в інстаграм, для неї ці чотири дні пройшли як місяць. Адже телеведуча не знає, чому її чоловік не виходить на зв’язок.

Шанувальники Марічки Падалко в соцмережах заспокоюють її. Вони пишуть, що чоловіки здебільшого всі такі мовчазні та незабаром чоловік відгукнеться. Все буде добре!

Лідерами демократичних країн багато робить, щоб зупинити війну і в Україні настав світ.
Через місяць після вторгнення росії в Україну європейські лідери зустрінуться на самітах G7, НАТО та Європейського Союзу.
До них приєднається президент США Джо Байден, який, як очікується, оголосить про нові санкції проти росії.
Очікується, що лідери НАТО також схвалять збільшення сил альянсу у Східній Європі на саміті.

Напередодні зустрічей президент України Володимир Зеленський уперше перейшов англійською мовою у своєму нічному зверненні та закликав до глобальних протестів на знак підтримки України.
Південне портове місто Маріуполь продовжує зазнавати обстрілів, близько 100 000 людей опинилися в пастці без їжі, води та електрики.
Інші міста, такі як Київ, Чернігів та Харків, також зазнають бомбардувань.
Проте російські війська все більше деморалізовані та ризикують опинитися в оточенні під Києвом.

І в цьому хай і невелика, але заслуга чоловіка Марічки Падалко. Тож телеведуча може пишатися своїм чоловіком.

Бережіть себе та своїх близьких.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.